Yurt Dışı Yetim Hamîliği

Dünya’da her yıl afetler, savaşlar, hastalıklar ve doğal yollarla gerçekleşen ölümler nedeniyle ebeveynlerini kaybeden milyonlarca çocuk var. İyilik Derneği olarak, bize Allah’ın emaneti olan yetimlerin korunması ve desteklenmesi için bağışlarınız sayesinde yıllardır Afrika'da, Filistin’de, Suriye’de, Asya’da (Moğolistan), Balkanlar’da (Makedonya) yetim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yetimlerimiz için dilerseniz 1 yıllık bağışı peşin yapabileceğiniz gibi, yalnızca 1 aylık tutar ile de yetimlerimize destek olabilir, birden fazla yetime hamî olabilirsiniz.

Derneğimiz hesabına yatırılacak hamîlik ücretleri, veri havuzunda bulunan ve mağdur olduğu tespit edilmiş yetimlerin banka hesap numaralarına aktarılmaktadır.

Banka hesabı açamayan sığınmacı konumundaki yetimlere ise tutanak karşılığında, hamî destek bedelleri aylık olarak düzenli ödenmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir.

Bir yetim için aylık hamîlik bedelimiz 500 TL'dir.

Bağış takip sistemimizde hamîsi olduğunuz yetime aylık olarak aktarılan bedelleri de görebilirsiniz.

YETİM HAMÎLİK FORMU

Web sitemizde yer alan Online Yetim Hamî Formu'nu doldurarak siz de yetim hamîlerimiz arasına katılarak bir yetimin gülmesine vesile olabilirsiniz.

Formu doldurduğunuzda tarafınıza dönüş yapılacak ve hamîsi olduğunuz yetim bilgileri ve aylık ödemeler bilgi olarak paylaşılacaktır.

ONLİNE YETİM HAMÎLİK

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden yetimlerimiz için hamîlik bedelini online olarak ödeyebilirsiniz. SSL güvenlik sertifikası ve 3D ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

HAVALE - EFT İLE YETİM HAMÎLİK

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Yetim” yazarak hangi bölgedeki yetime hamîlik yapacağınızı belirtmenizi rica ederiz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yurt Dışı Yetim Hamîliği

Allah yetimlerin başını okşayan, onlara kol kanat geren insanları eksik etmesin. Dünya’da her yıl afetler, savaşlar, hastalıklar ve doğal yollarl...