Kırtasiye Yardımı

Türkiye içerisinde Temsilciliklerimizin bulunduğu illerde tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek olarak okullarında başarılı olmalarını amaçlıyoruz. Okulların açılmasıyla beraber başlayan kırtasiye yardımları için bağışçılarımızın desteğiyle oluşturulan Kırtasiye Yardımı projemiz üzerinden öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Kırtasiye Yardımı projemize bağışta bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kırtasiye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Kırtasiye Yardımı

×500,00₺