Oyuncak & Kitap

Çocukların psikolojisine iyi gelebilme düşüncesiyle oluşturduğumuz bu kampanyamıza siz de katkıda bulunabilirsiniz.

SMS İLE BAĞIŞ

Destek olmak için tüm GSM operatörleri üzerinden “ACİL” yazıp 4047’e SMS göndererek 50 TL bağışta bulunabilirsiniz.

TÜRKİYE ONLINE BAĞIŞ

Türkiye içerisinde oluşan acil yardım çalışmalarına destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TÜRKİYE HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına ''Telefon Numarası ve Türkiye Deprem” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Oyuncak & Kitap