Lübnan Acil Yardım

Suriye’de yaşanan iç savaş neticesinde yurtlarından ayrılıp birçok ülkeye dağılan Suriyelilerin bir kısmı da Lübnan’daki kamplara yerleştiler. 1.5 milyon Suriyeli ve  500 bin Filistinli mültecinin bulunduğu  bu kamplarda insanlar zor şartlar altında yaşam savaşı vermekte açlık ve hastalıkla mücadele etmektedirler.

İyilik Derneği olarak bizlerin desteğine ihtiyaç duyan Lübnan'daki kamplarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli kardeşlerimiz başta olmak üzere, sıkıntıya düşmüş olan Lübnanlı ve yine bu ülkede kamplarda hayata tutunmaya çalışan Filistinli kardeşlerimizin de yanında oluyoruz.

LÜBNAN ONLINE BAĞIŞ
Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

LÜBNAN HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ
Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Lübnan”yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ
İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Lübnan Acil Yardım

Bağış Kutusu