Gıda Kolisi

Bağışta bulunduğunuz kumanyalarda iyilikler biriksin ve yardıma muhtaç ailelerin yüzü gülsün. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında pek çok ülke ve bölgede başlattığımız bu çalışma sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmek istiyoruz. Siz de muhtaç ailelerin yüzünde tebessüm bırakmak istiyorsanız bir Gıda Kolisi Bedeli 1.000 TL ile kampanyamıza destek verebilirsiniz.

GIDA KOLİSİ ONLİNE BAĞIŞ

Gıda Kolisi bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GIDA KOLİSİ HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Gıda Kolisi” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için(0 850 777 33 44)no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gıda Kolisi