Fas Acil Yardım

Fas'ta meydana gelen 7.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölge halkına yardımlarınızı ulaştırıyoruz.

Fas halkına destek vermek için web sitemizde yer alan online bağış panelinden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Ad-Soyad-Telefon No ve Fas” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu canlı destek hattımızdan derneğimize ulaşabilirsiniz.

Fas Acil Yardım

Fas'ta meydana gelen 7.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölge halkına yardımlarınızı ulaştırıyoruz. Fas halkına destek vermek için web si...