Kur'an-ı Kerim Yardımı

Kuran Kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler sabah hocalarından ezberlerini alır almaz akşamdan temizledikleri Löh yani tahta defter üzerine kömürü sulandırarak yaptıkları mürekkep ve daldan yaptıkları kalem ile yazarak gün boyunca ezberlerini yapıyor, akşam olduğunda da Löh’leri yıkayarak yeni gün yeni ezber ödevleri için hazırlıklarını yapıyorlar.

Kur’an-ı Kerim’i kitap olarak alma imkânına sahip olmayan, geleneksel eğitim sisteminin devam ettiği birçok Müslüman ülkede çocuklar derslerini bu şekilde veriyor. İyilik Derneği olarak Kur’an-ı Kerim yardımı çalışmamız ile bu şekilde geleneksel yöntemlerle eğitim veren Kuran kurslarına Kur’an-ı Kerim bağışlarınızı ulaştırıyoruz.

Bağışlayacağınız her bir Kur’an-ı Kerim ile çocuklarımızın, Kur’an-ı daha kolay öğrenmelerine vesile olabilirsiniz. Bir çocuğun daha Kur’an-ı daha kolay ezberlemesine yardımcı olabilirsiniz.

Kur’an-ı Kerim bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kuran” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kur'an-ı Kerim Yardımı