Köy Okulları Yenileme Projesi

KÖY OKULLARI YENİLEME PROJESİ

İyilikle gönül köprüleri kuruyor, şimdi de yenilenmesi gereken Anadolu'daki okullarımıza el uzatıyoruz.

Her yıl yüzlerce çocuk, zorlu şartlar altındaki okullarda eğitim görmek üzere hayatlarında yeni bir yolculuğa çıkıyor. Her birinin ayrı hayalleri ayrı beklentileri ve geleceğe dair birbirinden güzel umutları olduğunu biliyor ve bu umutları yeşertmek, büyütmek üzere hep birlikte elimizi taşın altına koyuyor, ihtiyaç sahibi köy okullarımızı yeniliyoruz. Bu umutlar ve hayallerin ise hepimizin geleceği olduğunu biliyor, işte tam da bu nedenle ülkemizin kıymetli çocuklarının rahat ve konforlu bir alanda eğitim ve öğretim görebilmeleri için onların hayallerini destekliyoruz.

Bu sorumluluğun hepimize ait olduğunu biliyoruz. Destek ve hayırlarınızla çocuklarımızın geleceğine umut olacak, onların daha güzel okullarda, daha güzel sınıflarda eğitim görmelerini sağlayacağız.

KÖY OKULLARI ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

KÖY OKULLARI HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Köy Okulları” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz

Köy Okulları Yenileme Projesi