Filistin - Kudüs Acil Yardım

KUDÜS’E İYİLİKLE UMUT OL

Kudüs ve civarında işgalci İsrail yönetimi tarafından kardeşlerimize yönelik devam eden şiddet olayları her geçen gün şiddetini artırmaya devam ederken hayatları zorlaşan ailesini, evlerini ve yakınlarını kaybeden birçok insan, hayata tutunmaya çalışıyor.

Saldırılar neticesinde acil yardımlara ihtiyaç her geçen gün artarken, binlerce kişi, saldırılar neticesinde ölümle burun buruna geliyor, insanlar hayatlarını kaybediyor, çocuklar öksüz ve yetim kalıyor ya da sakat kalarak hayatlarını engelli olarak devam ettirmek zorunda kalıyorlar.

İyilik Derneği olarak sizlerin destekleriyle Kudüs’te kardeşlerimizin yanındayız ve onların ihtiyaçların karşılıyoruz.

Dünyanın kulak ardı ettiği bu zulme Türkiye'deki gönüllülerimizin destekleriyle iyilik eli uzatıyoruz.

FİLİSTİN KUDÜS ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

FİLİSTİN KUDÜS HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kudüs” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Filistin - Kudüs Acil Yardım