• Hesabım

Sadaka Bağışı

Allah rızası için yapılan maddi ve manevi olarak sınıflanan her iyilik sadaka olarak kabul edilmektedir. Nelerden sadaka verileceğine dair Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulmuştur: Ey iman edenler! Kazandıklarınızın iyilerinden ve yerden sizin için çıkardıklarımızdan Allah yolunda harcayın. Kendinizin göz yummadan alıcısı olmayacağınız bayağı şeyleri vermeye kalkışmayın ve bilin ki Allah, her bakımdan zengindir, övülmeye lâyıktır. (Bakara 2/267)

İyilik Derneği; sadaka gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini titizlikle incelemektedir. Ayrıca sadakanızın hangi proje ve yardım kapsamında kullanılmasını karar verebilir, İyilik Derneği aracılığıyla sadakanızı istediğiniz doğrultuda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

SADAKA ONLİNE BAĞIŞ

Sadaka bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

SADAKA HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Sadaka” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

Ayrıntılı bilgi için (0 850 777 33 44) no’lu hattan derneğimize ulaşabilir ve sadaka bağışı hakkında görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sadaka Bağışı

İyilik Derneği; sadaka gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini titizlikle incelemektedir. Bağışlayacağınız sadakan...

Bağış Kutusu
Sepetiniz boş.