Pakistan Acil Yardım

Pakistan’da muson yağmurları sonucunda meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı 1000’i aştı.  Milyonlarca kişinin evlerini terketmek zorunda kaldığı seller sebebiyle 990.000’in üzerinde ev hasar gördü, 700.000’in üzerinde çiftlik hayvanı telef oldu. Evleri yıkılan ve hasar gören 500.000 insan yardım kamplarında yaşamlarını devam ettirmeye çalışıyor.

Gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle Türkiye ve dünyada ihtiyaç sahiplerine destek veren İyilik Derneği,  Pakistanlı kardeşlerinin yaralarını sarıyor, dertlerine derman oluyor, Türkiye'deki gönüllülerimiz ve bağışçılarımızın destekleriyle iyilik elimizi Pakistanlı kardeşlerimize uzatıyoruz.

PAKİSTAN ONLINE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

PAKİSTAN HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Pakistan” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Pakistan Acil Yardım

Pakistan’da muson yağmurları sonucunda meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı 1000’i aştı. Milyonlarca kişinin evlerini terketmek zorunda kaldı...