İyilik Kütüphanesi

Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz

Suriye’de saldırıya maruz kalan sadece insanlar ve binalar değil, bizim de parçası olduğumuz büyük bir kültür ve medeniyet. Bu bilgi ve birikimi ayakta tutarak genç dimağlarda yaşatmak için; İyilik Derneği olarak Türkiye'nin Azez, Afrin, Cerablus, El Bab, ve kırsallarında yaptırdığı okullarda “İyilik Kütüphanesi” projesini başlattık. Gelin yaşanan gaddarlığa ve yıkıcı teknolojiye en güzel cevabı erdemli ve bilgili bir nesil ile verelim. Sizde yapacağınız 2.000 TL’lik bağış ile bir kütüphane kurulmasını sağlayabilir veya küçük bir destek ile yeni bir gelecek inşa etmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Nasıl Bağışta Bulunabilirim?

İyilik Kütüphanesi projesine, web sitemizde yer alan online bağış ekranından banka ya da kredi kartıyla bağış yapabileceğiniz gibi hesap numaralarına yapacağınız Havale/EFT ile de bağışlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Online bağış yönteminde dilerseniz 2.000 TL ile 1 kütüphanenin maliyetini karşılayabilir, dilerseniz de cüzi bir miktar ile kütüphane yapımına katkı sağlayabilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kutuphane” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

İyilik Kütüphanesi

Bombalarla Yıktılar, Kitaplarla İnşa Edeceğiz Suriye’de saldırıya maruz kalan sadece insanlar ve binalar değil, bizim de parçası olduğumuz büyük ...