Süt Keçisi Hisse

1500,00₺
1. Hisse
    Toplam Tutar:

Afrika varlık içinde yokluk çeken, adı gibi bahtı kara kıta… Siyasi ve ekonomik nedenlerle sürekli varlık içinde yokluk çeken, muhtaç durumdaki Afrikalı kardeşlerimiz için yapabileceğimiz çok şey var. Desteklerinizle bu kardeşlerimizin yüzlerini güldürebiliriz, onların geleceğine umut olabiliriz.

Süt Keçisi kampanyasıyla, bir aileye 3 süt keçisi hediye ederek, onlara yaşamlarını sürdürmek için kalıcı gelir kaynağı sağlamak ve onlara, kendi geçimlerini sağlamaları noktasında katkıda bulunmak amacındayız. Süt keçisi kampanyası ''balık tutmayı öğretmek'' ve kalıcı geçim kaynağı sağlamak adına bizim için oldukça önemli bir projedir.

Derneğimize yapacağınız süt keçisi bağışları sayesinde Afrikalı aileler, geleceğe güvenle bakacaklar. Kendilerine olan inançları ve güvenleri artacak.

Bir ailenin geçimini katkı sağlamak ve orta vadede hayvancılık yapabilmesi için planladığımız 3 adet süt keçisi bedeli 4.500'TL’dir. Yani her bir keçinin maliyeti 1.500 TL’dir. Dilerseniz bir tane dilerseniz üç tane ya da dilediğiniz kadar adet süt keçisi bağışı yapabilirsiniz. Süt keçileri özellikle yetim, dul ve fakirliği bariz bir şekilde ortada olan, aileleri içerisinden tespitleri özenle ve yerinde yapılarak belirlenmektedir. Hediye edilen keçiler bizzat derneğimiz yetkililerince teslim edildikten sonra kayıt altına alınmakta ve Afrikalı partner kuruluş ve yetkililerce uzun süreli takip edilmektedir.

İyilik Derneği olarak 20 bini aşkın süt keçisi bağışını bağışçılarımız adına Afrikalı kardeşlerimize ulaştırdık.

Proje kapsamında süt keçileri ailelere teslim edilirken bağışçı isimlerinin bulunduğu isim tabelaları ile fotoğraflar çekilerek bağışçılarımıza SMS yoluyla gönderilmektedir.

Siz de aşağıdaki yöntemlerle süt keçisi bağışında bulunabilirsiniz;

SÜT KEÇİSİ ONLINE BAĞIŞ

Süt Keçisi bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

SÜT KEÇİSİ HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “İsim-Soyisim, Telefon Numarası ve Süt Keçisi” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bağış Kutusu
    Sepetiniz boş.