Kardeşlik Sofrası

Annesini veya babasını kaybederek buruk bir bayram geçiren yetimlerimizi bir nebze olsun mutlu etmek, onları unutmadığımızı göstermek için bu bayram harçlıklarını biz gönderiyoruz.

Yetimlere Bayram Harçlıklarını göndermek için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Bayram Harçlığı” yazarak destek olmak istediğiniz bağış projemizi belirtmelisiniz.

Kardeşlik Sofrası