Suriye Acil Yardım

Savaşın başladığı günden bu yana Suriye konusunda her alanda yardım faaliyetlerini sürdüren Derneğimiz, Azez, Afrin, Cerablus ve El Bab bölgelerde ki kardeşlerimize yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Acil olarak gıda, giyim, battaniye ve yakacak ihtiyaçlarının öncelendiği yardım dağıtımlarında çocukların kışlık kıyafet ihtiyaçları karşılanıyor.

Suriye konusunda bugüne kadar, kardeşlik bilinciyle desteğini esirgemeyen, dünyaya örnek olan bir hassasiyet gösteren halkımızı, yurtlarından ayrılmayarak yeni bir hayat kuran kardeşlerimize az çok demeden katkı sağlamaya davet ediyoruz.

Suriye için sizde destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Suriye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Suriye Acil Yardım

Savaşın başladığı günden bu yana Suriye konusunda her alanda yardım faaliyetlerini sürdüren Derneğimiz, Azez, Afrin, Cerablus ve El Bab bölgelerde...