İyilik Derneği Batı Karadeniz Bölgesindeki Yaraları Sarıyor 20_08_2021

İyilik Derneği Batı Karadeniz Bölgesindeki Yaraları Sarıyor

İyilik Derneği, Batı Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi dolayısıyla mağdur vatandaşlarımıza gıda ve acil yardım malzemeleri ulaştırdı.

İyilik Ekipleri sel felaketinin açtığı yaraları sarmaya devam ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yardım kampanyaları düzenleyen ve bağışçılarının desteklerini ihtiyaç sahibi bölgelere ulaştırmak üzere çalışmalar gerçekleştiren İyilik Derneği Batı Karadeniz bölgesini yalnız bırakmadı.

18 Ağustos günü yola çıkan, gıda ve acil insanî yardım malzemeleriyle dolu acil yardım aracı Kastamonu’da bulunan Kızılay Geçici Lojistik Merkezi'ne ulaştırıldı. Kızılay Lojistik Merkezi'ne ulaştırılan acil yardım malzemeleri, İyilik Derneği Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel, Teşkilat Birimi Sorumlumuz M. Safa Asaroğlu ve Sultanbeyli İyilik Derneği Temsilcimiz Ömer Akbulut'un aralarında bulunduğu gönüllüler tarafından, Kızılay iş birliğiyle Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlandı.

‘’Bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz’’

İyilik Derneği Genel Sekreteri Kamuran Serkan Gürsel,  ‘’Sel felaketinin açtığı yaraları sarmak için İyilik Derneği olarak tüm temsilciliklerimizle kardeşlerimizin yanındayız. Batı Karadeniz bölgesinde selden etkilenen vatandaşlarımız için gıda ve diğer insani yardım malzemeleriyle dolu aracımızı bölgeye ulaştırabilmiş olmanın ve bağışçılarımızın emanetlerini yerlerine ulaştırmanı sevincini yaşıyoruz, destek olan tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.’’ dedi.

Related Files

1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.