• My Account

İYİLİK DERNEĞİ’NDEN DOĞUBAYAZIT’A

“BİN MONT BİN BOT” DESTEĞİ

24.11.2022

İyilik Derneği’nin geleneksel hale getirdiği kış kampanyası bu yılda Türkiye’nin çeşitli illerinde devam ediyor.

​Kış çalışmaları kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmayan iyilik gönüllüleri, Doğubayazıt’ta gerçekleştirdiği “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere mont ve bot desteğinde bulundu.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇİÇEK projeye katkıda bulunanlara teşekkür ederek “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 60’ı aşkın temsilciliğimizle yardım faaliyetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Kış kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde de birçok ilde dağıtımlara başlamıştık, bugünde Doğubayazıt’ın köy ve şehir kırsalındaki okullarını ziyaret ederek hediyelerimizi çocuklara ulaştırdık. Buradaki çocukların gözlerindeki parıltı ve heyecanı görmek bizler içinde mutluluk verici.” dedi.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah SEMETAY, "Bizler, her şey çocuklar için diyerek yola çıktık. İyilik Derneği olarak her yıl düzenli olarak köy okullarına destek olmaya devam ediyoruz. Bu yılda Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyasıyla köy ve şehir kırsalındaki okulları dolaşarak hediyelerimizi bizzat kendimiz teslim ediyoruz” dedi.

İyilik Derneği koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım çalışmasına Doğubayazıt Kaymakamı Murat EKİNCİ, Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürü İhsan KÖSEN, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇİÇEK, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah SEMETAY, İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilcisi Ahmet UNUS, Gönüllü Dostlar Derneği Başkanı Doğan YILDIZ, iyilik gönüllülerimiz, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. "Bin Mont Bin Bot" kampanyası dağıtımları Kemal Paşa İlkokulu, Sağdıç İlk ve Ortaokulu, Mustafa Yasubuğa İlk ve Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy ilkokulun ‘da gerçekleştirildi.

İyilik Derneği Doğubayazıt’ta geçen sene Örtülü’de bulunan iki köy okulunun tadilatını tamamlamış, Tanıktepe İlkokulu’na da kütüphane yapımı projesine destek olmuştu. Bu okullarda eğitim gören öğrencilere ise kırtasiye malzemeleri hediye edilmişti.

Basına Yansımaları:

1. https://www.yenisafak.com/hayat/iyilik-derneginden-dogubeyazita-bin-mont-bin-bot-destegi-3892070
  2. https://www.newsfindy.com/iyilik-derneginden-dogubayazita-bin-mont-bin-bot-destegi-12802-haberi
  3. https://beyazgazete.com/haber/2022/11/24/dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-6662877.html
  4. https://www.sondakkahaber.net/dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek/244734/
  5. https://www.ajansmanisa.com/haber-2057350-dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek
  6. https://www.iha.com.tr/agri-haberleri/dogubayazitta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-4041528/
  7. https://www.bursa.com/amp/haber/dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-533036.html
  8. www.vitrinhaber.com/amp/agri/dogubayazitta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-h232190.html
  9. www.diyadinnet.com/amp/dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-h33914/
  10. www.newsfindy.com/iyilik-derneginden-dogubayazita-bin-mont-bin-bot-destegi-12802-haberi
  11. https://www.vanpostasigazetesi.com/haber/dogubayazitta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek-263571.html?m=1
  12. https://www.kent04.com/haber/12603258/agrida-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek
  13. https://www.birlikhaberajansi.com.tr/guncel/25/11/2022/iyilik-derneginden-dogubayazita-bin-mont-bin-bot-destegi
  14. https://www.erzurumhaber.com.tr/haber/12600703/dogubayazitta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek
  15. https://www.birlikhaberajansi.com.tr/guncel/25/11/2022/iyilik-derneginden-dogubayazita-bin-mont-bin-bot-destegi
  16. https://www.yenibursa.com/haber-detay/dogubayazit-ta-bin-mont-bin-bot-kampanyasi-ile-ogrencilere-destek

LAST ADDED

İstanbul’dan Ankara’ya Pedallar İyilik İçin Dönecek

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( İyilik Derneği ) gönüllüleri ile birlikte "İstanbul’dan Ankara’ya İyilik İçin Pedalla" adlı projeyi hayata geçirdi.

İYİLİK DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREM BÖLGELERİNE YARDIMLARINI ARTIRARAK SÜRDÜRÜYOR 14.02.2023

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) depremin ilk anından itibaren il ve ilçelerdeki 60 temsilciliği ile birlikte sahadaydı.

İyilik Derneği 15. Ramazan Dünya Yetimler Gününde Emanetlerimizle Buluştu 18_04_2022

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Türkiye başta olmak üzere çeşitli ülkelerde 15. Ramazan Dünya Yetimler Günü sebebiyle yetimlerle aynı sofrada buluştu.