İyilik Derneği Afganistanlı Çocukların Yüzlerini Güldürmeye Gidiyor 05_02_2022

Yıllar boyunca işgale ve zulme uğrayan Afganistan’ın mazlum halkı yeni bir yolculuğa yelken açarken ambargoların ve  kış şartlarının getirdiği sıkıntılar neticesinde milyonlarca insan zor günler geçirmekte, ülke içinde yaşanan göç görüntüleri medyada yer almaktadır.

Afganistan’da gıda temininde zorluk yaşanırken İşgalci güçlerin yıllardır Afganistan’da şehirlerde yaptığı tahribat ve ölümler daha sonra uygulanan ambargolarla daha da artmıştır.

Gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle Türkiye ve dünyada ihtiyaç sahiplerine destek veren İyilik Derneği Afganistanlı kardeşlerinin yaralarını sarıyor, dertlerine derman oluyor, başta gıda kolisi, un, ayni ve nakdi yardımlarıyla destek olmaya devam ediyor.

Afganistan’da  yaşanan insanlık dramıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini dile getiren İyilik Derneği Temsilcimiz Salih Toprak  ‘’İyilik Derneği olarak Afganistan’da yaşayan ve hayatını zorluklar içerisinde sürdürmeye çalışan kardeşlerimizin sıkıntılarını en derinden hissediyoruz.  Bu sebeple bağışçılarımızın katkısıyla hazırladığımız 100 ton unu bugün itibariyle Afganistan’a doğru yola çıkarıyoruz. Her zaman Afganistanlı kardeşlerimizin yanında olmaya onların ihtiyaçlarını sarmaya devam edeceğiz’’  dedi.

Bültenin Basına Yansımaları

Related Files

1900,00$
1900,00$
2500,00$
3300,00$

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.