GOODNESS AID AND SOLIDARITY ASSOCIATION

Menu
News
20. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

20. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

Afrika’nın Tanzanya ülkesinde 20 Etap Süt Keçisi Projesini tamamladık. Proje kapsamında binlerce süt keçisini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettik.

01- 13 Eylül 2022 tarihlerinde Tanzanya’ya gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekibimiz ilk olarak Zanzibar’a ulaştı. Büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan ekibimiz Zanzibar’ın Kiembesamaki bölgesinde ihtiyaç sahibi ailelere süt keçisi dağıtımını tamamladı.

Tanzanya’nın ulusal haber kanalı ZCTV ile çalışmalarımız kapsamında röportaj yaptık.

Zanzibar'ın Tumbatu Adası'nda binlerce kişiye sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştiren ekibimiz, bağışçılarımız tarafından hediye edilen Kur'an-ı Kerim'leri de kardeşlerimize ulaştırdık.

Ekibimiz Zanzibar'ın Cumhurbaşkanı Hussein Ali Mwinyi ile görüşerek projelerimiz hakkında bilgi verdi. İyilik gönüllülerimiz aynı gün Maarif Vakfı'nı da ziyaret ederek buradaki öğrencilerle sohbet etti.

Darüsselam Büyükelçimiz Sayın Dr. Mehmet Güllüoğlu’nu ziyaret ettik, çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik ve istişarelerde bulunduk. Ziyaret sonrasında süt keçisi dağıtımlarına ihtiyaç sahibi diğer ailelerle devam ettik ve bizleri heyecanla bekleyen çocuklara hediye dağıtımında bulunarak mutluluklarını paylaştık. Medreselerde eğitim gören çocuklarla buluşarak sıcak yemek ikramında bulunduk.

Bağışçılarımızın adak, akika ve şükür kurbanlarını keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtarak Tanzanya ziyaretimizi neticelendirdik.

Süt Keçisi projesi bölgenin kalkınmasına da destek olunuyoruz. Bölge halkı keçilerin yavrularını ve sütünden elde ettikleri ürünleri satarak geçimlerini uzun yıllara yaymakta ve kendi kendilerine yetebilmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar.

Bir keçi bedelinin 900 TL olduğu proje kapsamında tespit edilen ailelere toplamda 2.700 TL bedelinde iki dişi bir teke üç Süt Keçisi hediye ediliyor.

Bağışta bulunmak için tıklayınız.

Related Files
  • 1 (1).jpeg
  • 1 (3).jpeg
  • 1 (4).jpeg
  • Süt Keçisi 20 Etap (2).jpeg
  • Süt Keçisi 20 Etap (3).jpeg
  • Süt Keçisi 20 Etap (4).jpeg
  • Süt Keçisi 20 Etap (5).jpeg
  • Süt Keçisi 20 Etap (6).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-09-04 at 20.15.23.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-09-04 at 15.40.38 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-09-04 at 15.40.39.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-09-04 at 15.40.40.jpeg
Would you like to share this content on your social media accounts?
Hızlı Bağış
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
500,00TL
TL
TL
TL
TL
1000,00TL
TL
300,00TL
TL
TL
TL
TL
TL
1900,00$
TL
TL
3125,00$
TL
TL
TL
1900,00$
TL
TL
TL
TL
TL
2550,00$
TL
TL
3300,00$
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
1900,00$
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL
TL

The right to use the content on the website belongs to the Goodwill Association.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP

Web Design
Monolog
İyilik Derneği web sitesini kullanarak çerez politikasını ve KVKK metnini kabul etmiş sayılırsınız.