• My Account

24. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

24. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 24. Etabını Tanzanya’da tamamladık. Proje kapsamında binlerce sağmal keçiyi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık.

Tanzanya'daki çalışmalarımız kapsamında ekibimiz ilk olarak binlerce kişiye sıcak yemek ve Kur'an-ı Kerim dağıtımlarını tamamladı. Gönüllülerimiz ayrıca nafile (adak, akika ve şükür) kurbanlarını kesip, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

İyilik Derneği Süt Keçisi Projesi sayesinde Afrika'da dul ve yetim ihtiyaç sahibi birçok aile, bağışladığınız keçilerin sütlerini yiyerek, satarak veya çocuklarının beslenme ihtiyaçlarını karşılayarak yeni bir geçim kaynağı elde ediyor. Bir keçinin fiyatının 900 TL olduğu projede belirlenen ailelere toplam 2 bin 700 TL değerinde olan üç süt keçisi veriliyor.

 

Share

LAST ADDED NEWS

25. Etap Süt Keçisi Dağıtımları Çad’da Gerçekleştirildi

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 25. Etap dağıtımlarını Çad’da gerçekleştirdik. Süt Keçisi Projesi binlerce aileye kalıcı geçim kaynağı oluştur...

21.08.2023

İnsan ve Değer Hareketi'nden Derneğimize Ziyaret

İnsan ve Değer Hareketi (İDH) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya ŞENGÖZ ve Teşkilat Başkanı Abdulhakim YALÇIN beyefendi derneğimizi ziyaret etti. 13.0...

16.06.2023

İyilik Derneği Esenler Temsilciliği Depremzedeler Yararına Kermes Düzenledi

İyilik Derneği Esenler Temsilciliği Depremzedeler Yararına Kermes Düzenledi 17.05.2023

22.05.2023
İyilik Derneği web sitesini kullanarak çerez politikasını ve KVKK metnini kabul etmiş sayılırsınız.