Donation
ALMS

Zekat

Zekatlarınızı İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz

Zekat, zengin sayılan ergenlik çağına gelmiş akıl sahibi Müslümanların, mallarının belli bir miktarını ki genellikle % 2,5, diğer bir ifade ile kırkta birini, seneden seneye fakir Müslüman kardeşlerine vermesidir.

İyilik Derneği; zekât gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini titizlikle incelemektedir. Ayrıca zekâtınızın hangi proje ve yardım kapsamında kullanılmasını karar verebilir, İyilik Derneği aracılığıyla zekâtınızı istediğiniz doğrultuda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Zekat, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yolu ile zekat vermek istediğinizde açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Zekat” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 nolu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.