Donation
Orphan Support

Yetim Destekleme

Yetimler Hepimize Emanet

Dünya’da her yıl afetler, savaşlar, hastalıklar ve doğal yollarla gerçekleşen ölümler nedeniyle ebeveynlerini kaybeden milyonlarca çocuk var. İyilik Derneği olarak, bize Allah’ın emaneti olan yetimlerin korunması ve desteklenmesi için yıllardır, bağışlarınız sayesinde yetim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yetimlerimiz için dilerseniz, 6 aylık ya da 1 yıllık bağış yapabileceğiniz gibi, yalnızca 1 aylık tutar ile de destek olabilirsiniz. Yetimlerimiz için aylık hâmilik bedeli 150 TL'dir.

Derneğimiz hesabına yatırılacak hâmilik ücretleri, veri havuzunda bulunan ve mağdur olduğu tespit edilmiş yetimlerin banka hesap numaralarına aktarılmaktadır. Banka hesabı açamayan sığınmacı konumundaki yetimlere ise tutanak karşılığında, hâmilik bedelleri aylık olarak düzenli ödenmekte ve tarafınıza bilgi verilmektedir.

Bağış takip sistemimizde hâmi olduğunuz yetime aylık olarak aktarılan bedelleri de görebilirsiniz.

YETİM HÂMİLİK FORMU

Web sitemizde yer alan Online Yetim Hâmilik Formu'nu doldurarak siz de yetim hâmilerimiz arasına katılarak bir yetimin gülmesine vesile olabilirsiniz.

Formu doldurduğunuzda tarafınıza dönüş yapılacak ve hâmi olduğunuz yetim bilgileri ve aylık ödemeler bilgi olarak paylaşılacaktır.

YETİM ONLİNE HÂMİLİK

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden yetimlerimiz için hâmilik bedelini online olarak ödeyebilirsiniz. Tamamen güvenli olan ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

YETİM HAVALE EFT İLE HÂMİLİK

Havale / EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Yetim Destekleme” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.