Donation
Quran Help

Kur'an-ı Kerim Yardımı

YARDIMLARINIZLA HAFIZ OLACAKLAR

Afrika ülkelerinin Kur'an Kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler sabah hocalarından ezberlerini alır almaz akşamdan temizledikleri Löh (yani tahta defter) üzerine kömürü sulandırarak yaptıkları mürekkep ve daldan yaptıkları kalem ile yazarak gün boyunca ezberlerini yapıyor, akşam olduğunda da Löh’leri yıkayarak yeni gün yeni ezber ödevleri için hazırlıklarını yapıyorlar.

Kur’an-ı Kerim’i kitap olarak alma imkânına sahip olmayan, geleneksel eğitim sisteminin devam ettiği birçok Müslüman ülkede çocuklar derslerini bu şekilde veriyor. İyilik Derneği olarak Kur’an-ı Kerim yardımı çalışmamız ile bu şekilde geleneksel yöntemlerle eğitim veren Kuran kurslarına Kur’an-ı Kerim bağışlarınızı ulaştırıyoruz.

Bağışlayacağınız her bir Kur’an-ı Kerim ile çocuklarımızın, Kur’an-ı daha kolay öğrenmelerine vesile olabilirsiniz. Bir çocuğun daha Kur’an-ı daha kolay ezberlemesine yardımcı olabilirsiniz.

KURAN-I KERİM ONLİNE BAĞIŞ

Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

KURAN-I KERİMİ HAVALE EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Kuran” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.