Donation
Kulliye

İyilik Derneği’nin Burkina Faso ülkesinde, hayırseverler vesilesiyle yapımını planladığı Külliye; içerisinde 50 yatılı yetim kapasiteli yetimhane, 100 öğrenci kapasiteli okul, 100 m2 camii ve özellikle yetişkinlere yönelik olarak mesleki eğitim sınıflarının bulunacağı bir projedir.

Yetimlerin tüm ihtiyaçlarını görebilecekleri şekilde planlanan yetimhanesi, şadırvanı ve su kuyusu bulunacak. Mescit ve hem yetimlerin hem de dışarıdan öğrenci alabilecek nitelikte resmi prosedürlere uygun eğitim verecek okulun bulunacağı projenin yoksul Burkina Faso’lu kardeşlerimize umut olmasını temenni ediyoruz.

Ayrıca külliye içerisinde yapılacak mesleki eğitim sınıflarında da Burkina Faso’da ihtiyaç bulunan mesleklere yönelik eğitimler verilecek, eğitimde başarılı olanlara geri dönüşümü farklı yoksullara verilmek üzere mikro kredi imkânı sunularak iş kurmalarına olanak sağlanacaktır.

Bağışçılarımızın desteğiyle yapımının tamamlanması hedeflenen Külliye için bağış tutarını kendiniz belirleyerek bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KÜLLİYE  BAĞIŞI ONLINE

Zekat, bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KÜLLİYE BAĞIŞI HAVALE - EFT

Havale/EFT yolu ile zekat vermek istediğinizde açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Külliye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

Ayrıntılı bilgi için (0 850 777 33 44) nolu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP