Donation
General Donation

Kökleri 40 yıllık geçmişe dayanan İyilik Derneği, 2009’da kurulmuş ve 2013’te yaptığı olağan genel kurul toplantısıyla ulusal/uluslararası yardım kuruluşu hüviyeti kazanmış bir sivil toplum kuruluşudur.

İyilik Derneği’nin faaliyet alanı; doğal afetler, insan eliyle gerçekleşen felaketler, savaşlar, açlık, susuzluk ve her türlü acil yardım konusunda yardıma muhtaç insanları kapsamaktadır. Faaliyet alanı sadece insani yardımla sınırlı olmayan, eğitim, kültür ve medeniyet inşası konusunda da çalışmalarına devam eden İyilik Derneği, kuruluşundan bugüne yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ile milyonlarca insana ulaşmıştır.

Bağışçılarından aldığı güçle faaliyetlerini gerçekleştiren İyilik Derneğine sizlerde nakdi bağışta bulunabilir, çalışmalarına destek olabilirsiniz.

GENEL BAĞIŞ ONLINE

Derneğimize genel bağış yapmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

GENEL BAĞIŞ  HAVALE -  EFT

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Genel Bağış” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ

Ayrıntılı bilgi için (0 850 777 33 44) no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP