Donation
Africa Emergency Aid

Afrika için Acil Yardım Çağrısı!

Dünyada 1 milyar insan hala temiz suya ulaşamıyor ve her 10 kişiden biri gece aç uyumak zorunda. Açlık ve susuzluk dünyadaki tüm savaşlardan daha fazla can almaya devam ediyor. Bu kaosun durmak bilmediği kıta ise Afrika!

İyilik Derneği olarak açlık, susuzluk, iklim krizi, eşitsizlik ve aşırı yoksulluk gibi yeryüzünün en temel sorunlarının devam ettiği Afrika kıtasında acil yardım çalışmalarımıza devam ediyor, mazlum coğrafyada yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize katkıda bulunmak için çalışmalarımızı durmaksızın sürdürüyoruz.

Bölgenin en büyük problemi beslenme yetersizliği ve susuzluk!

Unutulmuş coğrafyalardaki on binlerce kişi bugün sürdürülebilir su, gıda, enerji ve eğitime ulaşmak için hala yardım bekliyor. İyilik gönüllüleri olarak tüm dünya için daha güzel bir gelecek adına çalışıyor Afrikalı kardeşlerimizden çalınan hayallerini onlara iyilikle ulaştırmaya devam ediyoruz. Çünkü dünyayı iyilik kurtaracak.

AFRİKA ONLINE BAĞIŞ
Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

AFRİKA HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ
Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Afrika” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ
İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP