Donation
Turkey Emergency Aid

Ülkemizde zaman zaman sel felaketleri, depremler, orman yangınları, heyelan ve çığ düşmesi gibi doğal afetler olmaktadır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günleri birlikte aşıyor, açılan yaraları hep birlikte sarıyoruz.

Ülkemizde yaz dönemlerinde bir çok yerde çıkan  yangın felaketlerinde ormanlar ve canlılar zarar görmekte, evler ve hayvan barınakları yanıp kül olmaktadır. Batı ve Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yoğun şelilde yağan yağmurlar sonucu meydana gelen sel felaketinde birçok mahallede ve köyde ciddi hasarlar meydana gelmekte, binlerce vatandaşımız sel baskınından etkilenmektedir. Depremlerde ise  can ve mal kayıpları olmakta, evsiz kalan insanlarımız çadırlarda yaşam mücadelesi vermektedir.

Doğal afetlerden etkilenen vatandaşlarımız için gıda ve diğer insani yardım malzemeleriyle vatandaşlarımıza destek olmak üzere harekete geçiyor ve desteklerinizle birlikte açılan yaraları hep birlikte sarıyoruz.Destek olmak için tüm GSM operatörleri üzerinden  “ACİL” yazıp 4025’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz.

TÜRKİYE ONLINE BAĞIŞ

Türkiye içerisinde oluşan acil yardım çalışmalarına destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TÜRKİYE HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına ''Telefon Numarası ve Türkiye yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP