Donation
Afghanistan Emergency Aid

Afganistan Acil Yardım

Uzun yıllardır boyunca savaşlara, iç savaşlara ve işgallere uğrayan Afganistan’da yeni dönemde uluslararası güçlerin plansız şekilde çekilmesi ve sonrasında dış güçlerin uyguladığı ambargolarla Afganistan’ın varlıklarını dondurması, bankacılık sisteminin ve ticaretin durmasına yol açmıştır.

Sonrasında yaşanan kuraklığın ve kış şartlarının getirdiği sıkıntılar nedeniyle milyonlarca insan zor günler geçirmekte, gıda temininde zorluk yaşamasına, insanların büyük bir kısmının yoksullukla mücadele etmesine sebep olmaktadır. Milyonlarca insan bu sıkıntılardan dolayı yerlerinden göç etmektedirler.

Gerçekleştirdiği yardım faaliyetleriyle Türkiye ve dünyada ihtiyaç sahiplerine destek veren İyilik Derneği Afganistanlı kardeşlerinin yaralarını sarıyor, dertlerine derman oluyor, Türkiye'deki gönüllülerimiz ve bağışçılarımızın destekleriyle iyilik elimizi Afganistanlı kardeşlerimize uzatıyoruz.

AFGANİSTAN ONLİNE BAĞIŞ
Şu an bulunduğunuz bu sayfa üzerinden bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen güvenli ödeme altyapımız sayesinde bağışınızı güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

AFGANİSTAN HAVALE EFT İLE BAĞIŞ
Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Afganistan” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmenizi rica ederiz.

AYRINTILI BİLGİ
İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share on Social Media
QUICK DONATION
OTHER DONATION METHODS

BANKA HAVALESİYLE BAĞIŞ

Bağışlarınız için aşağıdaki banka bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bağış sırasında açıklama bilgilerine Ad-Soyad, iletişim ve bağış bilgilerini yazınız

(Örneğin;  Su Kuyusu - 5xxxxxxxxx  -  AHMET  SEVEN gibi). Belirtilen cep telefonunuza bağışınızın alındığına dair bilgi mesajı gönderilecektir.

**Banka Hesap Numarası girdikten sonra Alıcı Adı kısmına İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yazılmalıdır.

KUVEYT TÜRK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 6187517 - 3
  • IBAN: TR12 0020 5000 0061 8751 7000 03

VAKIFBANK (TL)

• ŞUBE: Fatih Şubesi (5)
  • HESAP: 00158007301216 983
  • IBAN: TR12 0001 5001 5800 7301 2169 83

ZİRAAT BANKASI (TL)

• ŞUBE: Vatancaddesi Şubesi (960)
  • HESAP: 75892652 5001
  • IBAN: TR60 0001 0009 6075 8926 5250 01

Diğer Banka Hesap Bilgilerimize Ulaşmak İçin Tıklayınız.

TEMSİLCİLİKLER ARACILIĞIYLA BAĞIŞ

Nakdi ve Ayni Bağışlarınız için İyilik Derneği Genel Merkez ve Temsilciliklerine bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilik adres ve iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

This site has been prepared with Aidango Association Business Automation ERP.