• My Account

Fitre

Fitrelerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

İyilik Derneği; Fitre gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini titizlikle incelemektedir. Ayrıca fitrenizin hangi proje ve yardım kapsamında kullanılmasını karar verebilir, İyilik Derneği aracılığıyla fitrenizi istediğiniz doğrultuda gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Fıtır sadakası, Ramazan bayramına kavuşan ve temel ihtiyaçlarının dışında belli bir miktar mala sahip olan Müslümanların, kendileri ve velâyetleri altındaki kişiler için, yerine getirmekle yükümlü oldukları malî bir ibadettir. Yoksulların ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak suretiyle, toplumda karşılıklı sevgi ve kardeşlik bağlarının pekişmesine vesile olan bu mali ibadetin meşru kılınmasındaki temel hedeflerden biri, insanların paylaşma bilincini canlı tutmaktır. Bu sayede her Müslüman, ihtiyacı olan yoksullara az da olsa bir şeyler verebilmenin ve yardımlaşmanın sevincini yaşar. Bundan dolayıdır ki fıtır sadakası, zekâttan farklı olarak, daha geniş bir mükellef kitlesi tarafından yerine getirilir. İyilik Derneği, Fitre bağışlarınızı 130 TL şeklinde almaktadır.

Bu kapsamda derneğimize bağışlayacağınız fitre’leriniz her yıl olduğu gibi bu yıl da başta ülkemiz olmak üzere Afrika, Balkanlar, Suriye, Filistin ve dünyanın dört bir yanındaki mazlum ve ihtiyaç sahiplerine ayrım gözetmeksizin sizin adınıza ulaştırılacaktır.

Fitre bağışında bulunmak için web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına “Telefon Numarası ve Fitre” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

Ayrıntılı bilgi için 0 850 777 33 44 no’lu hattan derneğimize ulaşabilir, görevli arkadaşlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fitre

Fitrelerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. İyilik Derneği; Fitre gibi dini vecibelerinizi yerine getirebilmeniz için ihtiyaç sahiplerini ti...

Donation Box
Your cart is empty.