• My Account

Deprem Gıda Yardımı

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7,7 büyüklüğünde deprem, ülkemizin güneydoğusunda büyük hasar bıraktı. Komşu ülkeleri de etkileyen deprem 12 ilde binlerce bina yıktı. Depremde 44.374'ten fazla insan hayatını kaybetti. On binden fazla kişi yaralandı.

İyilik Derneği olarak depremin olduğu ilk andan bu yana ekiplerimizle birlikte aktif olarak sahadayız. Depremden etkilenenler için gıda ve diğer insani yardım malzemeleriyle vatandaşlarımıza destek olmak üzere harekete geçtik. Ancak bölgede hala desteklerimizi bekleyen kardeşlerimiz var. Hep birlikte açılan yaraları iyilikle sarıyoruz. Deprem bölgelerinden farklı illere göç etmek zorunda kalan kardeşlerimize deprem gıda yardımları ulaştırıyoruz.

1 GIDA KOLİSİ BEDELİ 600TL.

Destek olmak için tüm GSM operatörleri üzerinden “ACİL” yazıp 4047’e SMS göndererek 50 TL bağışta bulunabilirsiniz.

TÜRKİYE ONLINE BAĞIŞ

Türkiye içerisinde oluşan acil yardım çalışmalarına destek vermek isterseniz web sitemizde yer alan online bağış panelini kullanarak bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

TÜRKİYE HAVALE - EFT İLE BAĞIŞ

Havale/EFT yöntemi ile yapacağınız bağışlarınızda açıklama kısmına ''Telefon Numarası ve Türkiye” yazarak hangi bağış projemize destek olduğunuzu belirtmelisiniz.

AYRINTILI BİLGİ

İyilik Derneği Alo İyilik Hattını (0 850 777 33 44) arayarak bağışlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Deprem Gıda Yardımı

Asrın felaketinden etkilenen illerdeki depremzede kardeşlerimiz için deprem gıda yardımlarını ulaştırmaya devam ediyoruz.

Donation Box
Your cart is empty.