بيان صحفي

İstanbul’dan Ankara’ya Pedallar İyilik İçin Dönecek

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( İyilik Derneği ) gönüllüleri ile birlikte "İstanbul’dan Ankara’ya İyilik İçin Pedalla" adlı projeyi hayata geçirdi.

İYİLİK DERNEĞİ KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREM BÖLGELERİNE YARDIMLARINI ARTIRARAK SÜRDÜRÜYOR 14.02.2023

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) depremin ilk anından itibaren il ve ilçelerdeki 60 temsilciliği ile birlikte sahadaydı.

Doğubayazıt'ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere destek 22_12_2022

​Kış çalışmaları kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmayan iyilik gönüllüleri, Doğubayazıt’ta gerçekleştirdiği “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere mont ve bot desteğinde bulundu. 24.11.2022

İyilik Derneği 15. Ramazan Dünya Yetimler Gününde Emanetlerimizle Buluştu 18_04_2022

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Türkiye başta olmak üzere çeşitli ülkelerde 15. Ramazan Dünya Yetimler Günü sebebiyle yetimlerle aynı sofrada buluştu.

İyilik Derneği Kumanya Dağıtımıyla Binlerce Kişiye Ulaşıyor 10_04_2022

İyilik Derneği Doğubayazıt temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İyilik Derneği Batı Karadeniz Bölgesindeki Yaraları Sarıyor 20_08_2021

İyilik Ekipleri sel felaketinin açtığı yaraları sarmaya devam ediyor. Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda yardım kampanyaları düzenleyen ve bağışçılarının desteklerini ihtiyaç sahibi bölgelere ulaştırmak üzere çalışmalar gerçekleştiren İyilik Derneği Batı Karadeniz bölgesini yalnız bırakmadı.

Sınırları Aşan İyilik Hareketi 11_08_2021

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bangladeş Arakan kamplarında zorlu şartlar altında mücadele eden mültecilere gıda kolisi yardımında bulundu. İyilik Derneği, uzun yıllardır evlerinden uzakta, bir zulmün içinde çaresizce bekleyen ve sadece dışarıdan gelen yardımlarla hayatlarını sürdürmeye çalışan Bangladeşli mültecileri unutmadı.

İyilik Derneği Afganistanlı Çocukların Yüzlerini Güldürmeye Gidiyor 05_02_2022

Yıllar boyunca işgale ve zulme uğrayan Afganistan’ın mazlum halkı yeni bir yolculuğa yelken açarken ambargoların ve kış şartlarının getirdiği sıkıntılar neticesinde milyonlarca insan zor günler geçirmekte, ülke içinde yaşanan göç görüntüleri medyada yer almaktadır.

İyilik Derneği Gönüllülerinden Özel Destek 06_01_2022

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Çayırova’da eğitim gören yirmi özel öğrenciye eşofman ve ayakkabı desteği verdi.

Uganda'da Su Kuyusu Açıyoruz. 26_07_2021

Afrika'yı suya kavuşturma çalışmalarımız kapsamında Uganda'da su kuyuları açıyoruz.

İyilik Derneği Ramazan’ın Bereketini Dünyaya Taşıdı 15_06_2021

İyiliğin, yardımlaşmanın, dayanışmanın; birlik ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde Türkiye’nin dört bir yanındaki temsilcilikleri ve yurt dışındaki partnerlerinin desteğiyle hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İyilik Derneği, Ramazan ayının bereketini Türkiye başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan mazlum ve ihtiyaç sahipleriyle birlikte yaşadı.

İyilik Derneği Yönetim Kurulunun Yeni Başkanı Ömer ÇİÇEK Oldu 15_12_2021

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilik Derneği) Olağanüstü Genel Kurulu, Anadolu’nun çeşitli illerinden gelen 58 üyenin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti.

Kurbanda İyilik Birlikte Mümkün 09_07_2021

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilcilikleri aracılığı ile İyiliği dünyanın dört bir yanına yaymayı amaçlayan İyilik Derneği, 2021 yılı vacip kurban faaliyetleri kapsamında hazırlıklarını tamamladı.