• Hesabım

Dördüncü 'İyilik Treni' törenle Afganistan'a uğurlandı

AFAD koordinasyonunda İyilik Derneği'nin de aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle temin edilen yardım malzemelerini taşıyan dördüncü. "İyilik Treni", törenle Ankara'dan Afganistan'a uğurlandı.

AFAD koordinasyonunda yeniden bir araya gelen 25 sivil toplum kuruluşu, Afganistan halkının beslenme, giyinme ve sağlık gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak ve daha insani şartlarda yaşamalarını sağlamak amacıyla "İyilik Treni"nin dördüncü seferini hazırladı.

Afganistan’da 25 milyon insan temel insani yardıma muhtaç durumda. Bu sebeple dördüncü "İyilik Treni" ile 1478 ton yardım malzemesi Afganistan’a ulaştırılacak.

Uğurlama törenine İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, AFAD Başkanı Yunus Sezer, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı  Şinasi Kazancıoğlu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. İyilik Derneği adına Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel ile Medya Koordinatörümüz Gültekin Kabakcı katıldı.

Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel törende yaptığı konuşmada "İyilik Derneği olarak kardeşlerimizin dertlerine derman olmak için onların yanında olmaya ve gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz, bu hayır çalışmalarına maddi manevi destek veren tüm bağışçılarımıza, temsilcilerimize ve gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

 

 

Paylaş

SON EKLENEN HABERLER

25. Etap Süt Keçisi Dağıtımları Çad’da Gerçekleştirildi

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 25. Etap dağıtımlarını Çad’da gerçekleştirdik. Süt Keçisi Projesi binlerce aileye kalıcı geçim kaynağı oluştur...

21.08.2023

İnsan ve Değer Hareketi'nden Derneğimize Ziyaret

İnsan ve Değer Hareketi (İDH) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya ŞENGÖZ ve Teşkilat Başkanı Abdulhakim YALÇIN beyefendi derneğimizi ziyaret etti. 13.0...

16.06.2023

24. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 24. Etabını Tanzanya’da tamamladık. Proje kapsamında binlerce sağmal keçiyi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık...

09.06.2023
İyilik Derneği web sitesini kullanarak çerez politikasını ve KVKK metnini kabul etmiş sayılırsınız.