• Hesabım

DOĞUBAYAZIT’A “BİN MONT BİN BOT” DESTEĞİ

İyilik Derneği’nin geleneksel hale getirdiği kış kampanyası bu yılda Türkiye’nin çeşitli illerinde devam ediyor.

​Kış çalışmalarımız kapsamında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmayan iyilik gönüllülerimiz, Doğubayazıt’ta gerçekleştirdiği “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere mont ve bot desteğinde bulundu.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇİÇEK projeye katkıda bulunanlara teşekkür ederek “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 60’ı aşkın temsilciliğimizle yardım faaliyetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Kış kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde de birçok ilde dağıtımlara başlamıştık, bugünde Doğubayazıt’ın köy ve şehir kırsalındaki okullarını ziyaret ederek hediyelerimizi çocuklara ulaştırdık. Buradaki çocukların gözlerindeki parıltı ve heyecanı görmek bizler içinde mutluluk verici.” dedi.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah SEMETAY, "Bizler, her şey çocuklar için diyerek yola çıktık. İyilik Derneği olarak her yıl düzenli olarak köy okullarına destek olmaya devam ediyoruz. Bu yılda Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyasıyla köy ve şehir kırsalındaki okulları dolaşarak hediyelerimizi bizzat kendimiz teslim ediyoruz” dedi.

İyilik Derneği koordinasyonunda gerçekleştirilen yardım çalışmasına Doğubayazıt Kaymakamı Murat EKİNCİ, Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürü İhsan KÖSEN, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇİÇEK, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah SEMETAY, İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilcisi Ahmet UNUS, Gönüllü Dostlar Derneği Başkanı Doğan YILDIZ, iyilik gönüllülerimiz, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. "Bin Mont Bin Bot" kampanyası dağıtımları Kemal Paşa İlkokulu, Sağdıç İlk ve Ortaokulu, Mustafa Yasubuğa İlk ve Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy ilkokulun ‘da gerçekleştirildi.

İyilik Derneği Doğubayazıt Temsilciliğimiz geçen senede Örtülü’de bulunan iki köy okulunun tadilatını tamamlamış, Tanıktepe İlkokulu’na da kütüphane yapımı projesine destek olmuştu. Bu okullarda eğitim gören öğrencilere ise kırtasiye malzemeleri hediye edilmişti.

Paylaş

SON EKLENEN HABERLER

25. Etap Süt Keçisi Dağıtımları Çad’da Gerçekleştirildi

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 25. Etap dağıtımlarını Çad’da gerçekleştirdik. Süt Keçisi Projesi binlerce aileye kalıcı geçim kaynağı oluştur...

21.08.2023

İnsan ve Değer Hareketi'nden Derneğimize Ziyaret

İnsan ve Değer Hareketi (İDH) Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya ŞENGÖZ ve Teşkilat Başkanı Abdulhakim YALÇIN beyefendi derneğimizi ziyaret etti. 13.0...

16.06.2023

24. Etap Süt Keçisi Dağıtımı Tanzanya’da Tamamlandı

İyilik Derneği Süt Keçisi Projemizin 24. Etabını Tanzanya’da tamamladık. Proje kapsamında binlerce sağmal keçiyi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık...

09.06.2023
İyilik Derneği web sitesini kullanarak çerez politikasını ve KVKK metnini kabul etmiş sayılırsınız.