Suriye'yi Unutmadık Unutmuyoruz

İyilik Derneği olarak, Suriye'de zor şartlarda hayatlarını sürdürmek durumunda olan savaş mağduru kardeşlerimizi unutmuyoruz. Bölgede yardımlarımızı aralıksız şekilde sürdürmekte, bağışlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız.

İyilik Derneği Malatya Temsilciliğimiz çadır kentlerde yaşamını sürdürmek zorunda bırakılan ailelere gıda kolisi ve temizlik seti yardımlarınızı ulaştırmak için Suriye'nin Azez kentindeydi.

Yapılan çalışmada İyilik Derneği Malatya Temsilciliğimiz; 400 gıda kolisi ve temizlik setini Doğu Guta ve İdlib'den gelerek Azez'deki çadır kentlerde yaşamını sürdüren ailelere teslim etti.

Ayrıca Azez'de İyilik Derneği Kültür Merkezi ile de, bölge halkına eğitim ve sosyal gelişim alanında hizmet vermeye devam ediyoruz.

İyilik Gönüllüsü Ol