Korona Virüsü ile Mücadelemize Devam Ediyoruz

İyilik Derneği olarak Temsilcilerimizle beraber Vefa Destek grubu ile ortaklaşa 65 yaş üstü büyüklerimize, yetim ailelerimize ve çalışamayan ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerimizin yardımlarını ulaştırıyoruz.

Yapılan her iyiliğin Allah katında mükâfatı vardır düsturundan hareketle hayırseverlerimizin bizlere ulaştırdığı bağışları ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz.

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilciliklerimiz aracılığı ile dağıttığımız yardımlar; Adıyaman, Malatya, Mersin, Tarsus, Adana, Şanlıurfa, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Manisa, Hatay, Reyhanlı, Hatay Kırıkhan, Hatay Dörtyol, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Uşak, Antalya Alanya, Ağrı Doğubeyazıt, Adıyaman Kâhta, Gaziantep Nizip, İstanbul Fatih, Sultanbeyli ve Zeytinburnu’nda ki ailelerin dilinde dua oluyor.

Korona virüsü salgını sebebi ile başlatılan yardım çalışmaları Ramazan ayı boyunca da devam edecek.

İyilik Gönüllüsü Ol