Kış Soğuk, Kalp Sıcak

İyilik Derneği olarak, “Kış Soğuk, Kalp Sıcak” sloganıyla düzenlediğimiz kampanyayla bu kış da ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giyim yardımlarını sürdürüyoruz. Kış soğuklarının artık kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde yürüttüğümüz kış kampanyası ile ihtiyaç sahibi çocukların kışlık giysi ihtiyaçlarını karşılamak adına üşüyen çocuklar rüya göremez diyoruz ve çocuklarımızın bir nebze de olsa sıcak giysileriyle kışın dondurucu soğuğundan korumaya çalışıyoruz. Kampanyamız, kış ayları süresince devam edecek ve kış fonunda biriken bağışlar, İyilik Derneği’nin yıl boyunca tespit ettiği ülkemizdeki yoksul ailelere, yetimlere ve savaş mağduru muhacir kardeşlerimize dağıtılacak. Kış kampanyasının içeriği; çocuk mont, çocuk bot, pantolon, çocuk kazak ve atkı-eldiven-bere oluşmaktadır.

Bağış tutarları; Çocuk Mont : 60 TL, Çocuk Kazak : 25 TL , Çocuk Pantolon : 30 TL ,Çocuk Bot : 60 TL, Battaniye : 25 TL Kışlık Giyim Yardımı : 200 TL Yakacak Yardımı: 300 TL şeklinde belirlenmiştir. Kış yardımları kapsamında,  online bağış ekranından https://iyilikder.org.tr/onlinebagis/ banka ya da kredi kartıyla bağış yapılabileceği gibi hesap numaralarına yapılacak Havale/EFT ile ulaştırılabilmektedir.

Havale / Eft hesap numaralarımız için tıklayınız.

Not: Hesap numaralarımıza Havale/Eft ile yapacağınız kışlık bağışlarda açıklama kısmına ‘’2 adet kazak’’ , ‘’1 kazak 1 Mont’’ örneklerinde olduğu gibi açıklama yazmanızı yeterli olacaktır. Ayrıca havale/eft ekranında telefon numarası alanını boş bırakmamanızı rica ederiz.

İyilik Gönüllüsü Ol