İyilik Kanımızda Var Dedik Türk Kızılayı'nın Çağrısına Koştuk

İyilik kanımızda var dedik, temsilciliklerimiz ve gönüllülerimizle birlikte kan stokları azalan Türk Kızılayı'na kan bağışıyla destek verdik.

Türk Kızılayı Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın çağrısıyla birlikte İyilik Derneği Genel Merkezi olarak başlattığımız kampanya ile derneğimizin temsilcileri ve gönüllüleri bulundukları bölgelerdeki kan bağışı merkezlerine giderek kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına destek olmak için harekete geçen ilk temsilciliğimi İyilik Derneği Hatay Reyhanlı Temsilciliği oldu.

İyilik Gönüllüleri ile beraber 50 kişilik bir grup halinde Kızılay kan bağış merkezine giden İyilik Derneği Adıyaman Temsilciliği de “kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ederiz, Allah hayrınızı kabul etsin” diyerek teşekkürlerini iletti ve tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaları için Kızılay Kan Merkezlerine davet etti.

Adıyaman Temsilciliği’nin çağrısına ilk cevabı Adıyaman Kahta Temsilciliği verdi. Temsilcilik yetkilileri gönüllüleriyle beraber iftar sonrası kan bağışı merkezine giderek kan bağışında bulundu.

Türkiye genelinde ki temsilciliklerimiz ile kan bağışı kampanyasına destek olan derneğimiz ülkemizin geçirdiği bu zorlu süreçte ve sonrasında da Türk Kızılayı’nın destekçisi olmaya devam edecektir.

İyilik Gönüllüsü Ol