İyilik Derneği’nden Temsilcilik Ziyaretleri

Türkiye genelinde iyilik projeleri uygulayan temsilciliklerimize yönelik ziyaretlerimiz devam ediyor. İyilik Derneği Genel Merkezinden yapılan ziyaretler kapsamında Osmaniye, Mersin, Tarsus, Hatay ve bağlı olduğu ilçelerde ki Payas, Erzin, Dörtyol, İskenderun ve Reyhanlı temsilcilikleri ziyaret edildi.

İyilik Derneği Genel Sekreterimiz ve Teşkilatlanma Birimimizin gerçekleştirdiği ziyaretlerde, temsilciliklerimizin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi alınarak istişareler gerçekleştirildi.

İyilik Derneği olarak iyilik yolunda gönüllü bir şekilde projelerimizi uygulayan temsilciliklerimizin, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için özveriyle gösterdikleri mücadele sayesinde iyiliği yaymaya devam ediyoruz.

İyilik Gönüllüsü Ol