İyilik Derneği Kurban Vekâletlerinin Kesim ve Dağıtımını Tamamladı

İyilik Derneği, 2019 yılı kurban organizasyonu ile 3 kıta da 15 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştı. “İyilik İçin Varız” diyen İyilik Derneği bağışçıları sayesinde gönüllülerin ve temsilcilerin katılımı ile 15 ülkede kurban kesim organizasyonu bayramın 2. günü tamamlandı.

Açlıkla, susuzlukla ve yoksullukla mücadele eden mazlumlara açtığı su kuyuları, dağıttığı süt keçileri, düzenlediği meslek edindirme programları ve gerçekleştirdiği kurban organizasyonu ile destek olan İyilik Derneği, örnek projeleri ile mazlumlara umut olmaya devam ediyor.

Yardıma ihtiyaç duyan mazlumlara ulaşmayı kendine düstur edinen İyilik Derneği, Kurban Bayramı vesilesi ile Bağışçılarının kurban vekâletlerini Afrika’da, Ortadoğu’da, Balkanlar’da ve Asya’da gerçekleştirdiği kurban organizasyonu ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 15 ülkede gerçekleştirilen kurban kesim organizasyonunda açlıkla mücadele eden ailelere yardım eli uzandı.

İyilik Derneği, gönüllüleri ve temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen kurban kesim organizasyonunda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerinde ki umut ve mutluluk görülmeye değer nitelikteydi. Kurban Bayramının birinci ve ikinci günü devam eden kurban kesim organizasyonunda kesilen kurban vekâletleri bölgede ki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kurban Bayramı vesilesi ile senede bir defa et yiyebilen çocukların Türkiye’den giden ekiplere gösterdiği ilgi güzel kareler ortaya çıkardı.

Kurban vekâleti vererek istedikleri bölgede kurban kesimi yaptırmak isteyen bağışçıların kurbanlarının kesimi sırasında video ile kaydedilmesi ve daha sonra görüntülerin bağışçılara ulaştırılması Kurban bağışçılarının İyilik Derneği’ne güvenle bağış yapmasının en önemli sebebi oldu.

İyilik Gönüllüsü Ol