Uganda’da İmamlara Bisiklet Dağıtımı Gerçekleştirildi

Nüfusunun sadece %12 sinin Müslüman olduğu, camii ve mescitlerinin birbirinden çok uzak olduğu Uganda’da bulunan imamların, görevlerini yerine getirebilmeleri için başlatılan projede bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

İslam dininin vecibelerinin unutulduğu ülkede uzun mesafeler, bozuk yollar ve olumsuz hava koşulları sebebiyle camiilere zamanında ulaşamayan imamlar sebebiyle camiler kapalı kalıyor bazense günde bir kez tek vakit namazında ezan sesi duyulmasına sebep oluyordu.

Uganda’da ki imamlara cami ve mescitlere ulaşımlarını kolaylaştırmak için başlatılan BİSİKLET PROJESİ kapsamında imamlara bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi.

Uganda’da İmamlara Bisiklet Dağıtımı Gerçekleştirildi.

• photo1
  • photo2