Temsilciliklerimize Anlamlı Ziyaret

İyilik Derneği olarak Türkiye genelinde faaliyet gösteren 64 Temsilciliklerimizle birlikte iyiliği yaymaya devam ediyoruz.

Pandemi döneminde zor günler geçiren ihtiyaç sahibi ailelerimize, Vefa Sosyal Destek grubu ile birlikte bağışçılarımızın yardımlarını ulaştıran İyilik Gönüllülerimiz, Ramazan ayı boyunca da binlerce aileye yardım paketlerini teslim etti.

Dünyanın dört bir yanında her yıl düzenlediği Kurban organizasyonu ile bağışçılarının Kurban vekaletlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İyilik Derneği bu yılda Kurban Bayramı çalışmalarını başlattı. Mazlum coğrafyalara bağışçılarının kurban vekaletlerini ulaştırmak amacıyla çalışan İyilik Gönüllülerimiz, Afrika, Arakan, Gazze, Suriye ve Türkiye için bağışları alıyor.

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Abdullah Sematay, Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel, Teşkilatlanma Birim Sorumlumuz M. Safa Asaroğlu’nun Anadolu da bulunan Temsilciliklerimize gerçekleştirdiği ziyaretlerde, pandemi süreci ve Ramazan ayında yapılan faaliyetler ile Kurban Bayramı hazırlıkları görüşüldü. Temsilciliklerimizin öneri ve değerlendirmelerinin de dinlendiği ziyaretlerde İyilik Derneği’nin çalışmalarının geliştirilmesi için gerekenler not edildi.

Yapılan ziyaretler kapsamında; Kırşehir, Kayseri, Malatya, Adıyaman ve bölgesi (Kahta, Besni ve Şanlırufa), Kahramanmaraş, Gaziantep (Nizip), Hatay (Reyhanlı, Kırıkhan, Payas, Dörtyol), Adana ve bölgesi (Mersin, Tarsus. Osmaniye) ziyaret edilerek görüşmeler gerçekleştirildi

Temsilciliklerimize Anlamlı Ziyaret

• photo1