Sofralar Ayrı Kurulsa Da Gönüllerimiz Bir

18.11.2021

Yıl boyunca ciddi ekonomik zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan Kamerun halkına Türkiye’den iyilik eli uzanmaya devam ediyor.

Afrika’da başlattığımız ve mikro ekonomik kalkınmayı sağlayan süt keçisi projemizle ailelere geçim kolaylığı sağlamaya devam ediyoruz. İyilik gönüllülerimizin desteğiyle Kamerun’da gerçekleştirdiğimiz 16. Etap Süt Keçisi kapsamında bölgede yer alan medreselerde eğitim gören çocuklara da sıcak yemek dağıtımında bulunduk.

Gerek sıcak yemek gerekse 16. Etap Süt Keçisi Projesinin tamamlanmasındaki mutluluğumuza ortak olan tüm bağışçılarımıza desteklerinden dolayı teşekkür eder, hayırlarının kabul olmasını niyaz ederiz.

• Kamerun_Sıcak_yemek_2021 (1).jpeg
  • Kamerun_Sıcak_yemek_2021 (2).jpeg