"Manisa Temsilciliğimize Ziyaret Gerçekleştirdik"

Manisa Temsilciğimize Ziyaret Gerçekleştirdik

İzmir’de 30 Ekim Cuma günü yaşanan depremin ardından acil yardım amacıyla bölgeye giden İyilik Derneği Genel Merkezi yöneticilerimiz, İzmir’deki acil yardım malzemelerinin dağıtımının ardından Manisa Temsilciliklerimize ziyaret gerçekleştirdi.

Afet sebebiyle olağanüstü bir gündemle bir araya geldiğimiz temsilciliklerimiz ile İzmir’e dair çalışmaları koordine etmek üzere istişarelerde bulunduk. Ayrıca Manisa ilimizde yapılan faaliyetler, derneğimiz daimi projeleri ve olağan gündemler hususunda da bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Manisa il temsilcimiz Erkan Akbalık, il temsilciliğimiz de istişare heyetinde bulunan gönüllülerimiz; Halil Uysal, Tuncay Güzel, Şaban Mertyürek, Saruhanlı ilçe temsilcimiz Ahmet Günhan ve saha çalışmalarımızda emek veren gönüllülerimiz Süleyman Gül ve Ünzile Özkan ile bir araya geldik.

Temsilciliklerimizin taleplerini dinlediğimiz istişare toplantısında, süt keçisi, su kuyusu ve yetim sponsorluğu gibi projelerimiz üzerine konuştuk. Manisa, Mânâ – Der bünyesinde kurulan kitap kahve de gerçekleştirilen toplantının ardından temsilciliğimiz, Genel Sekreterimiz Kamuran Serkan Gürsel’e nazik bir hediye takdim etti.

Temsilciliğimize ait ofisimizi ve yardım malzemelerinin muhafaza edildiği depoyu ziyaret ederek il temsilciliğimize veda ettik.

İl temsilciliğimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizin ardından Saruhanlı ilçesine hareket ederek Saruhanlı ilçe temsilcimiz Ahmet Günhan’ı ziyaret ettik. Çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra kendisi ile hasbihal edip projelerimize dair istişarelerde bulunarak ziyaretimizi tamamladık.

Deprem bölgesine uzattıkları yardım eli ve çalışmalarından ötürü Manisa Temsilciliğimize ve İzmir Temsilciliğimize teşekkür ederiz.

Manisa Temsilciliğimize Ziyaret Gerçekleştirdik

• foto6