Malatya'dan Kastamonu'ya Kardeşlik Eli Uzandı

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilcilikleri aracılığı ile iyiliği yaymayı amaçlayan İyilik Derneği, Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felaketinin ardından bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.
Sel felaketinin yaralarını iyilikle sarmayı sürdürüyor, zorlukları hep birlikte aşıyoruz.

Batı Karadeniz'deki sel felaketinin ardından yaraları sarmak için tüm gayretiyle çalışan İyilik Derneği Temsilciliklerimiz yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İyilik Derneği Malatya Temsilciliğimiz Batı Karadeniz için yeniden yola çıkarak afetin merkez noktalarından biri olan Bozkurt ilçesine hijyen ve temizlik malzemelerini ulaştırdı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selden etkilenen vatandaşlarımıza gıda, temiz su ve hijyen seti dağıtımlarımız durmaksızın devam ediyor.