Kurban Bayramı Heyacanı Dünyanın Dört Bir Yanına Taşınıyor

İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (IYILIKDER) gönüllüleri, hayırseverler tarafından vekaletle bağışlanan kurbanları dağıtmak üzere yola çıktı.

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan temsilcilikleri aracılığı ile iyiliği dünyanın dört bir yanına yaymayı amaçlayan İyilik Derneği, 2021 yılı vacip kurban faaliyetleri kapsamında hazırlıklarını tamamladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine, bağışçılarının vekalet yoluyla kesecekleri kurbanları ulaştıracak olmanın heyecanını yaşayan İyilik Derneği, Kurban 2021 yılı organizasyonu kapsamında iyilik gönüllüleri ile birlikte dünyanın farklı ülkelerinde kurban kesimlerini gerçekleştirerek, bağışçılarının emanetlerini mazlum coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak; her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanına iyilik elini uzatacak.

Bağışçılarından aldığı kurban vekâletlerini bayramın birinci gününden başlayarak yerine getirecek olan İyilik Derneği, kurban kesimlerinin gerçekleştirilmesinin ardından tüm bağışçılarına isimleri belirtilerek kesilen kurban kesim görüntülerini mesaj yoluyla iletecek.

Kurban Bayramı Heyacanı Dünyanın Dört Bir Yanına Taşınıyor

• Kurban 2021...JPG