Kuran'ı Kerimin İlmini Kamerun'a Taşıdılar

KURANI KERİMİN İLMİNİ KAMERUN’A TAŞIDILAR

Kurulduğu günden bu yana mağdur, mazlum ve ihtiyaç sahibi ailelerle, yetim ve öksüzlerin destekçisi olmaya devam eden İyilik Derneği, Süt Keçisi Projesiyle binlerce aileye istihdam sağlamaya ve onlar için kalıcı geçim kaynağı oluşturmaya devam ediyor.

Bugüne kadar Burkina Faso, Çad, Nijer ve Kamerun’da bağışçılarının desteğiyle dağıtımını gerçekleştirdiği Süt Keçileri ile ailelere geçim kolaylığı sağlamaya devam eden İyilik Derneği, Kamerun’da gerçekleştirdiği 15. Etap Süt Keçisi kapsamında aynı zamanda bölgede yer alan Kousseri ve Annaji köylerindeki medreselerde eğitim gören 1000 çocuğa Kuran’ı Kerim dağıtımında bulundu.

İyilik yolunda gerçekleştirilen bir etabın daha tamamlanmasındaki mutluluğumuza ortak olan tüm bağışçılarımıza desteklerinden dolayı teşekkür eder, hayırlarının kabul olmasını niyaz ederiz.