KÖY OKULU YENİLEME PROJESİNİN İLK AYAĞI TAMAMLANDI

İyilikle gönül köprüleri kuruyor, şimdi de yenilenmesi gereken Anadolu'daki okullarımıza el uzatıyoruz.

Her yıl yüzlerce çocuk, zorlu şartlar altındaki okullarda eğitim görmek üzere hayatlarında yeni bir yolculuğa çıkıyor. Her birinin ayrı hayalleri ayrı beklentileri ve geleceğe dair birbirinden güzel umutları olduğunu biliyor ve bu umutları yeşertmek, büyütmek üzere hep birlikte elimizi taşın altına koyuyor, ihtiyaç sahibi köy okullarımızı yeniliyoruz. Bu umutlar ve hayallerin ise hepimizin geleceği olduğunu biliyor, işte tam da bu nedenle ülkemizin kıymetli çocuklarının rahat ve konforlu bir alanda eğitim ve öğretim görebilmeleri için onların hayallerini destekliyoruz.
Bu amaçla yeni eğitim-öğretim yılına merhaba derken, "Köy Okulları Yenileme Projesi" kapsamında, Van/Özalp ilçesi Rebeka-Sinan Çetin İlköğretim Okulu'nun tadilat işlemlerini tamamladık.

KÖY OKULU YENİLEME PROJESİNİN İLK AYAĞI TAMAMLANDI

• öncesi (2)