İyilik Ekibi Faaliyetleri Tüm Hızıyla Sürüyor

Birlik beraberlik ve kardeş olma yolundaki faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor.

İyilik Derneği Malatya Temsilciliğimiz Kardeş Aile projemiz kapsamında Eylül ayı çalışma ve faaliyetleri hız kesmeden devam ederek, zor durumdaki kardeşlerimize iyilik elini uzatmaya devam ediyor.

Malatya’nın çeşitli mahallelerinde bulunan ve önceden tespiti yapılan ailelere aylık gıda ihtiyaçlarını hususunda destekte bulunan İyilik Derneği Malatya Temsilcilerimiz 49 ihtiyaç sahibi aileye daha gıda yardımında bulundu.

Siz de her ay düzenli olarak ihtiyaç sahibi bir kardeş ailemizin geçimine destek olabilir, gönül köprüleri kurmaya çalıştığımız bu yolculukta ihtiyaç sahibi kardeşlerimize https://www.iyilikdernegi.org.tr/bagis-yap/kardes_aile web sayfamızdan destek olabilirsiniz.

İyilik Ekibi Faaliyetleri Tüm Hızıyla Sürüyor

• Malatya Kardeş Aile 6