İyilik Derneği'nden Yangından Etkilenen Bölgelere Destek

İyilik derneği temsilcileri ülkemizin dört bir yanında yangınlarla mücadele eden vatandaşlarımıza destek oldu..

Antalya, Muğla, Mersin, Adana, Kocaeli, Kayseri, Osmaniye’de meydana gelen yangınlar neticesinde ülkemizin can damarı olan ormanlar ve yerleşim alanları, izleri uzun müddet kapanmayacak büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldı. Birçok köy ve mahalle yangınlar nedeniyle tahliye edildi, alevlerin ortasında kalan hayvanlar telef oldu ve can damarlarımız olan ormanlarımız yok oldu. Orman yangının olduğu bölgelerde çalışmalar yürüten ekiplere ve mağdur olan vatandaşlara acil yardımlar ulaştırmak için canla başla çalışan bölge temsilcilerimiz yangın söndürme çalışmalarına katılarak, acil yardım ekiplerine destek sağladı.

İyilik Derneği'nden Yangından Etkilenen Bölgelere Destek

• yangın_osmaniye2