Genel İstişare Çalıştayımızı Yaptık

İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan KOÇER ve Genel Merkez çalışanlarının koordinasyonunda, 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında  Bülbülzade Vakfı ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştaya, Türkiye’nin dört bir yanından İyilik Derneği Temsilcileri katılım sağladı. İlk oturum öncesinde Gaziantep Üniversitesi Göç Enstitüsü Sekreteri Tekin BAŞER, Suriye’deki Okullara İyilik Kütüphanesi Proje Sunumu'nu gerçekleştirerek proje hakkında temsilciliklerden gelen soruları yanıtladı.

2020 Hedefleri Değerlendirildi
Çalıştayın ilk oturumunda İyilik Derneği’nin mevcut durum değerlendirmesi yapılarak öncelikli çalışma alanları belirlendi. İkinci oturumda Temsilciliklerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde istişareler gerçekleştirildi. Yoğun gündemi olan çalıştayda üçüncü oturumun konu başlığı, yeni teşkilatlanma yapısının sunumu ve değerlendirilmesiydi.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan KOÇER’in Temsilciliklere yeni teşkilatlanma yapısının aktardığı oturumda hedeflenen yeni yapılanma, temsilciliklerde heyecan oluşturdu. Günün son oturumunda ise İyilik Derneği için 2020 hedefleri ve yeni dönem çalışma stratejileri değerlendirildi. Birinci günün oturumlarının tamamlanmasının ardından Temsilciliklere verilmek üzere hazırlanan Temsilci Yetki Belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan KOÇER’in takdimiyle temsilciliklere teslim edildi.

Çalıştayın ikinci günü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan KOÇER’in ilk günün raporunu sunmasıyla başladı. Ardından birimlerin temsilciliklerle yürüttüğü süreçlere dair beklenti ve taleplerini aktardığı sunumlarla devam etti. Çalıştay, Bağış, Teşkilatlanma, Muhasebe ve Medya biriminin gerçekleştirdiği sunumların ardından çalıştay tamamlandı.

İyilik Derneği'nden Genel İstişare Çalıştayı

• photo1